Inkomsten genereren met Google Adsense

Een toenemend aantal mensen ontdekt dat er met het vertonen van Google Adsense advertentie op hun website, meer te verdienen is dan via andere advertentiekanalen. Naast hun reguliere website zetten zij vaak een netwerk van Adsense websits op met maar éên doel: het genereren van extra inkomsten via het Google Adsense programma.

WEBSE.nl komt deze groeiende groep ondernemers temoet door hen een standaard oplossing te bieden voor hun netwerk van Adsense websites.

Wat is Adsense precies? – Adsense is het advertentieprogramma van Google. Door advertenties van Google weer te geven op een website, kun je een extra inkomen genereen. Google betaalt jou voor elke klik op een advertentie. Door een zeer uigekiend advertentiesysteem kan dit leiden tot zeer hoge vergoedingen per klik.

OPBOUW ADSENSE WEBSITE

Bij een Adsense website is vooral de positionering van advertenties, in combinatie met de juiste content belangrijk. De template of theme dat wordt gebruikt, dient voldoende mogelijkheid te bieden voor het plaatsen van de advertenties.

 • Doelgroep bepalen
  Bij een Adsense website is de content zeer specifiek gericht op een bepaalde doelgroep. De website zal doorgaans vrij recht-toe, recht-aan zijn en uitsluitend tekst en advertenties bevatten.
 • Snelle teksten
  Teksten op een Adsense website moeten snel en lekker weglezen , unieke teksten bevatten en relevante informatie aanbieden. Door slimme teksten te schrijven, worden bezoeker impliciet uitgenodigd meer informatie te vergaren door de goed geplaatste advertenties te gebruiken.
 • Specifieke advertenties
  Advertenties die worden weergegeven, kunnen voor een groot deel vooraf worden bepaald. Door hiervan gebruik te maken, wordt de kans vergroot dat bezoekers daadwerkelijk de advertenties gebruiken om meer informatie te vinden of over te gaan tot het aanschaffen van een product of dienst.
 • Google Adsensebeleid
  Bij het adverteren via het Google Adsense programma, dient men zich aan een aantal regels te houden. Zo is er een maximum aan advertenties dat men op een pagina kan plaatsen en zijn niet alle niches (onderwerpen) geschikt of toegestaan voor het plaatsen van Adsense advertenties.

Naast het bouwen van een of meerdere Adsense websites, bestaat ook de mogelijkheid om bestaande websites die al inkomsten genereren over te nemen.

Verdienen met Adsense?

Veel mensen kiezen ervoor om een klein netwerk van websites op te zetten dat zich uitsluitend richt op het vergaren van extra inkomsten via Google Adsense. Heeft u interesse in zo’n netwerk, dan kan deze van begin tot eind voor u worden ontwikkeld. Hierbij kunt u zelfs het schrijven van de teksten uitbesteden.

Offerte aanvragen

Betaalbaar webdesignWEBSITE

Betaalbare websites met Joomla & WordPress

WEBSHOP

Stand-alone of geïntegreerde webshop voor Joomla of WordPress.

Affiliate marketingAFFILIATE

Affiliate marketing in combinatie met Joomla & WordPress

Verdienen met AdsenseADSENSE

Genereer inkomsten met het Google Adsense programma.