Je kunt met een simpele handeling de titels van artikelen in- en uitschakelen. Deze handeling voer je uit via de knop ‘Opties’ in artikelbeheer. Het uitschakelen van titels van artikelen die op een categorie blogpagina verschijnen, regel je in de menulink van de betreffende blogpagina.

Uitschakelen van artikeltitels

Ga naar Inhoud > Artikelen. Rechts bovenaan ziet u dan een knop “Opties“. Wanneer u daarop klikt ziet u dezelfde lijst als de lijst in elk artikel onder “Artikel opties“.

De “voorkeuren” worden gebruikt als u de instellingen in het artikel ongewijizigd laat. Er staat dan “gebruik algemeen“. Wanneer u per artikel de algemene voorkeuren wilt overrulen, kunt u in elk artikel onder “Arikel opties” de instelling wijzigen.

Een voorbeeld

U heeft in uw algemene opties aangegeven dat titels van artikelen niet zichtbaar mogen zijn. Maar u heeft een artikel waarin u toch wilt dat de titel zichtbaar is. In de geavanceerde opties van het artikel, zet u in dit geval bij “toon artikel titel” de selectie op “Toon“.

Artikeltitels voor een categorie blogpagina

De instelling die hierboven is besproken, geldt niet voor titels van artikelen die getoond worden op een categorie blogpagina. Het uitschakelen van de titels van blogartikelen wordt geregeld in de menulink. Open de menulink van de betreffende categorie blogpagina, ga naar het tabblad ‘Opties’ en schakel daar de titel uit.