Een nieuwe look voor je website

Je website wordt door bezoekers vaak als een afspiegeling van je bedrijf gezien. Wanneer je website een wat oudbollige uitsraling heeft of wanneer de functionalieit achterhaald is, kan dit bij je bezoekers de indruk wekken dat ook je bedrijfsvoering niet voldoende gemoderniseerd is.

Nergens voor nodig!

Om de look en feel van je WordPress of Joomla website te restylen, is het belangrijk dat je hiervoor een theme of template kiest die past bij je bedrijf, je kerntaken en waar de content op een moderne manier in verwerkt kan worden. Dat hoeft niet ingewikkeld en zeker niet duur te zijn!

AANPAK WEBSITE RESTYLEN

Tijdens het restylen zal het wenselijk zijn dat de bestaande website gewoon door blijft draaien. daarom zal er een back-up van je website worden gemaakt en deze zal worden gebruikt om de restyling uit te voeren. als dit is afgerond wordt de oude website vervangen door de nieuw

 • Back-up van bestaande website
  Deze wordt in een subfolder van uw server of op een ontwikkelserver geplaatst. Met de back-up gaan we vervolgens aan de slag. Uw bestaande website blijft dus gewoon online.
 • Samen bepalen we de nieuwe lay-out van uw website
  U kunt hierbij uw wensen aangeven, zodat er aanbevelingen kunnen worden gedaan of u kiest zelf een nieuwe Joomla-template of WordPress-theme uit.
 • Herindeling menu’s en structuur
  Wanneer er een nieuwe theme of template wordt gebruikt, is het vaak nodig om de structuur van de website aan te passen aan de lay-out. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat URL’s die in zoekmachines zijn geïndexeerd, blijven bestaan. De restyling zal dus geen negatieve gevolgen hebben voor de vindbaarheid in zoekmachines.
 • Extra functionaliteiten
  Vaak gebruiken klanten dit moment om extra functionaliteit toe te voegen aan hun website. Denk hierbij aan een offerteformulier, een kennisbank of een blog.
 • Uitvoerig testen
  Wanneer de gehele website geheel in een nieuw jasje is gestoken en alles op z’n plaatst lijkt te staan, zal er een testronde plaatsvinden waarin de functionaliteit nog eens extra wordt getest. Wanneer dit succesvol verloopt, zal de oude website worden vervangen door uw nieuwe online visitekaartje!

Toe aan een nieuwe look?

Gemiddeld zijn klanten voor het restylen van hun website niet meer dan rond de € 150,- kwijt. Wilt u weten of dat bedrag ook voor uw website van toepassing is,vraag dan hieronder een prijsopgave aan. Vergeet niet om specifieke wensen aan te geven en natuurlijk even een link naar uw huidige website mee te sturen.

Offerte aanvragen

UPDATES

Updaten van je CMS, en bijbehorende extensies en plugins

MIGRATIES

Van oud naar nieuw & van Joomla naar WordPress (en vice versa)

RESTYLEN

Een compleet nieuwe look of een verbeterde opbouw van je website.

ACTIVE SUPPORT

Maandelijks onderhoud + altijd iemand achter de hand