Webshop & E-commerce

Een complete webshop of geïntegreerde betaalopties in uw Joomla of WordPress website? Voor beide Content Management Systemen zijn hiervoor uitstekende extensies voor handen!

Voor Joomla kunt u gebruik maken van Virtuemart of Hikashop en voor WordPress websites is Woocommerce de meest gekozen en beste oplossing.

Stand-alone of geïntegreerde webshop

Heeft u een bestaande website en wilt u hier een webwinkel aan toevoegen, dan is dit geen probleem. Zowel Joomla als WordPress bieden de mogelijkheid om relatief eenvoudig uw website uit te breiden met een webwinkel.

Webwinkel laten bouwen – Het opbouwen van een complete webwinkel vergt de nodige voorbereidingen. Er moet een overzicht van producten en prijzen komen, foto’s worden gemaakt (of verzameld) en goede productbeschrijvingen worden geschreven.

WEBWINKEL BOUWEN / INTEGREREN

Bij het opbouwen van uw webwinkel, wordt er vooral voor gezorgd dat uw klanten snel en zonder omwegen producten kunnen vinden, bestellen en afrekenen!

 • Framework ontwikkelen
  Voordat er aan de bouw van uw webshop wordt begonnen, maken we eerst een plattegrond waarin de structuur van uw webwinkel zichtbaar wordt.
 • Opbouw structuur en pagina’s
  Aan de hand van het framework worden pagina’s, productcategorieën en andere belangrijke elementen opgezet. De webwinkel wordt voorzien van een aantal testproducten, zodat er vanaf het begin bijstellingen kunnen worden gedaan.
 • Implementeren betaalopties & verzendmodules
  Op basis van de door u opgegeven voorkeuren worden verschillende betaalopties toegevoegd en worden verzendopties geïmplementeerd. Deze worden direct getest, zodat ook hier bijstelling plaats kan vinden.
 • Producten toevoegen
  Het toevoegen van de producten in de webshop kan op verschillende manieren. Bij kleinere webwinkels kiest men vaak voor handmatige invulling. Bij grotere webshops is het handiger om hiervoor gebruik te maken van een CSV-bestand. Hierbij worden  alle producten, prijzen en productbeschrijvingen naar de database van uw webwinkel geïmporteerd.

Webwinkel laten bouwen of integreren?

Kosten voor de bouw van een complete webwinkel zijn afhankelijk van het aantal producten, de gewenste betaalopties en eventueel andere specifieke wensen die u heeft, Denk hierbij aan wensen ten aanzien van de voorrraadbeheer, betaalmogelijkheden of de lay-out van uw webshop. Geef bij uw offerte-aanvraag altijd even uw specifieke wensen aan.

Offerte aanvragen