Net als de meeste workshops, cursussen en tutorials, is het aanmaken van een account op WEBSE.nl helemaal gratis. Voor het aanmaken van een account dien je eerst je e-mailadres en gebruikersnaam op te geven. Het wachtwoord kun je aanmaken, na bevestiging van je e-mailadres.

Aanmaken van een gratis account

Let op: je dient eerst een account aan te maken, voordat je een wachtwoord kunt instellen!

  • Ga naar deze pagina en vul je e-mailadres en een gebruikersnaam in.
  • Bevestig je e-mailadres in de e-mail die je ontvangt en kies dan gelijk een wachtwoord.

Je account blijft altijd gelden, mits je aangeeft het account te willen opheffen. In dat geval kun je dit even via de helpdesk aanvragen.

Cursussen volgen & tutorials bekijken

Om toegang te krijgen tot afgeschermde content, dien je een account aan te maken en jezelf daarna voor elke cursus, workshop of tutorial APART aan te melden.

Gratis cursussen en tutorial

Die zijn direct toegankleijk en zodra je jezelf hebt aangemeld, kun je gelijk starten!

Betaalde cursussen

Deze zijn direct toegankelijk wanneer je betaalt via PayPal. Omdat ik werk vanuit het buitenland is betalen via iDeal helaas niet meer mogelijk. Betaal je via bankoverschrijving, dan wordt de cursus geactiveerd, zodra de betaling is bijgeschreven. In de regel duurt dit niet langer dan 1 werkdag.

PREMIUM lidmaatschap

Was je al PREMIUM lid, dan blijf je dat natuurlijk ook: levenslang! Ben je nog geen PREMIUM lid, dan kun je tot 10 januari nog voor 179 euro lid worden door mij een mailtje te sturen op michel@webse.nl Vanaf 10 januari kost een levenslang PREMIUM lidmaatschap 449 euro.

Helpdesk

Die is zowel met als zonder account toegankelijk. Heb je een account, log dan bij voorkeur eerst even in, voordat je een nieuw ticket aanmaakt.