In 2008 bouwde ik mijn allereerste eigen website. Vanaf een klein eilandje in de Indische Oceaan, zonder enige kennis van webdesign of ervaring als internetondernemer. Zonder budget en met een krakkemikkige internetverbinding die, bij wijze van spreken, dagelijks aangeslingerd moest worden.

Wat ik moest weten heb ik bij elkaar gesprokkeld door tientallen, wat zeg ik: honderden pagina’s met artikelen, tutorials, en een enkele video te bekijken.

De juiste dingen op het meest goede moment

Ik werkte letterlijk dag en nacht en deed alles om mijn klanten goed van dienst te zijn. Dat deed en doe ik nog steeds door een aantal simpele uitgangspunten te volgen:

  • Ik wil klanten verbluffen door veel meer te doen dan waarom is gevraagd en betaald;
  • Ik reageer heel snel op vragen van wie dan ook en probeer deze zo concreet mogelijk te beantwoorden;
  • Ik geef – gevraagd en ongevraagd – eerlijke en glasheldere feedback;
  • Ik ben dol op alles dat gratis is en weet dat ik niet de enige ben! Ik heb daarom geen uurtje-factuurtje mentaliteit en help mensen graag verder op weg.

Zeg nu zelf….

Dat zijn toch prachtige uitgangspunten voor een succesvolle samenwerking?!

Meer dan 140 particulieren en bedrijven noemen mij inmiddels ‘hun vaste mannetje’. Naast het bouwen en onderhouden van hun website en het beantwoorden van vragen, schrijf ik hun artikelen, blogs of nieuwsbrieven. Ik zorg er tevens voor, dat hun website steeds beter gevonden wordt in Google en help hen bij het opzetten van bijvoorbeeld e-mailcampagnes.

Zoek je iemand die voor jou hetzelfde kan betekenen, stuur me gewoon eens een mailtje en wellicht kan ik ook jou verder op weg helpen.

64 meest gestelde vragen die klanten mij door de jaren heen hebben gesteld, heb ik van een antwoord voorzien en gebundeld in een overzichtelijk PDF-bestand.