Uw website altijd up-to-date!

Bij een ACTIVE supportabonnement heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw WordPress of Joomla website. Naast de nodige updates, back-ups en beveiliging van uw website, heeft u altijd iemand achter de hand waar u terecht kunt met al uw vragen!

Wat valt er onder dit abonnement?

  • Maandelijkse controle & update van uw WordPress of Joomla website;
  • Updates van alle extensies & plugins binnen het CMS;
  • Kleine aanpassingen & implementaties;
  • Binnen het uur een reactie op uw vragen;
  • Altijd iemand achter de hand die uw website kent!

Vaak gestelde vragen

Voor welke peridoe sluit ik het abonnement af?

Het ACTIVE supportabonnement wordt afgesloten voor de periode van 1 jaar. Er vind geen automatische verlenging plaats en opzeggen is op elk moment mogelijk.

Wanneer wordt het onderhoud uitgevoerd?

Het maandelijks onderhoud wordt aan het eind van elke maand uitgevoerd of op momenten dat hiertoe aanleiding is, bijvoorbeeld bij nieuwe beveiligingsupdates van Joomla of WordPress .

Welke 'Kleine aanpassingen' zijn inbegrepen?

Bij kleine aanpassingen moet u denken aan het wijzigen van adresgegevens, menu-indeling, incidenteel plaatsen van nieuwe teksten, aanpassingen aan kleuren, fonts of icons en bijvoorbeeld het wijzigen van standaard systeemteksten.

Ontvang ik bericht wanneer het onderhoud wordt uitgevoerd?

Ja. Vier of vijf dagen voordat het onderhoud wordt uitgevoerd, ontvangt u een aankondiging per e-mail. Voor veel klanten is dit vaak een extra herinnering om wat kleine wijzigingen door te geven.

Wat als ik een verouderde website heb?

Voor aanvang van het ACTIVE supportabonnement zal uw website geheel worden nagelopen en van de nodige updates worden voorzien. Hiervoor dient een aparte prijsopgave te worden aangevraagd.  Pas nadat uw website up-to-date is, zal de ACTIVE supprtperiode ingaan.

AANVRAGEN ACTIVE-SUPPORTABONNEMENT

Het ACTIVE supportabonnement kost € 120,- en is geldig voor een periode van 1 jaar. Aan het eind van dit jaar ontvangt u bericht dat het abonnement zal aflopen en dient u aan te geven of u dit wilt verlengen.

Voor het aanvragen van het ACTIVE supportabonnement vult u het formulier op deze pagina in. Vergeet niet een link naar uw website in te vullen. Eventuele vragen die u nog heeft of bijzonderheden over de website, kunt u meesturen.

VAN ALLE MARKTEN THUIS

WEBSE is bekend met en kundig in het werken met de meest populaire WordPress en Joomla extensies.