Vinger op de zere plek

Meer uit uw website halen, begint met het optimaliseren van je website. Maar ja: waar te beginnen? Wat zijn nu eigenlijk de belangrijke en minder belangrijke zaken die verbeterd kunnen worden?

De meeste mensen hebben heus wel een goed idee, maar echt de vinger op de gevoelige plek leggen, is nog best lastig.

Wat wel en wat minder optimaliseren?

Tijdens het uitvoeren van een SEO-check, worden statische analyses gecombineerd met optische waarnemingen. Oftewel: we analyseren en bekijk hoe we hier in praktisch zin verbeteringen aan je website kunnen aanbrengen.

Je ontvangt een uitgebreide rapportage, waar inhelder Nederlands precies staat beschreven waar geopereerd moet worden en waar een pleistertje afdoende is.

UITVOERING SEO-CHECK

Doel van een SEO-check is dat u duidelijkheid krijgt over de mate waarin je website verder geoptimaliseerd kan worden. Er wordt niet alleen gerapporteerd over zaken die minder goed zijn, ook de sterke punten worden belicht.

 • Hoe sterk staat uw webste in de zoekmachines?
  Welke pagina’s zijn geïndexeerd en op welke keywords worden deze gevonden. Kan dit verbeterd worden en zo ja, hoe en welke alternatieve keywords worden aanbevolen?
 • Hoe is de opbouw van je website?
  Is de menustructuur in evenwicht en zo nee, wat kun je daar aan verbeteren.  Is alle content makkelijk te vinden en worden extensies op de juiste manier ingezet?
 • Techniek
  Aan welke webstandaarden voldoet je website wel en niet? Wat zijn absolute verbetrpunten en welke zaken zijn eigenlijk minder belangrijk dan ze lijken?
 • Complete rapportage
  U ontvangt een geschreven rapportage van de analyses. Hieron vind je onder meer een overzicht van sterke en zwakke punten van je website. Uiteraad worden hierbij aanbevelingen tot verbetering gedaan. de uitvoering kunt u vervolgens uitbesteden of u kunt zelf met de verbetrepunten aan de slag gaan.
 • Kosten
  Het uitvoeren van een SEO-check kost eenmalig € 129,-. Dit bedrag dient u voor aanvang van de werkzaamheden over te maken.

Leg je vinger op de zere plek

Weten wat er precies aan je website verbeterd kan worden en hoe je dit het best kunt aanpakken? Vraag een SEO-check aan. Geef desgewenst aan welke keywords u momenteel gebruikt of op welke keywords u wilt dat bepaalde pagina’s gevonden worden. Vergeet niet om even een link naar uw website mee te sturen.

Informatie aanvragen

GEVONDEN WORDEN

Website optimalisatie voor een nog betere vindbaarheid

WEBTEKSTEN

Geoptimaliseerde webteksten die aanzetten tot actie.

SEO-CHECK

Ontdek de sterke en zwakke punten binnen je websites

KEYWORD-ANALYSE

Uitgebreide zoekwoordenonderzoek voor betere Google positionering.