Op mijn persoonlijke website michelminnebreuker.nl kun je meer te weten over wie ik benwat ik zoal gedaan heb en wat ik nog meer in mijn mars heb. Een overzicht van projecten waaraan ik werk en heb gewerkt, vind je in mijn portfolio en voor referenties heb ik een mooi lijstje met mensen die je gewoon even kunt bellen of mailen. Dat lijstje stuur ik je graag op verzoek even toe.

Tarieven

Mits we tot een andere afspraak komen, anders vermeld op deze websites of aanbiedingen, gelden voor alle diensten die ik via WEBSE.nl uitvoer, de volgende tarieven:

Uurtarieven

  • Mijn uurtarief voor webdesign & optimalisatie is  37 euro.
  • Voor het schrijven van geoptimaliseerde webteksten, hanteer ik diverse tarieven, afhankelijk van het soort tekst. Bekijk de tarieven.

Betaling van cursusgelden

Voor betaalde cursussen bestaan twee betalingsmogelijkheden: PayPal of bankoverschrijving. Bij een PayPal betaling heb je direct toegang tot de betreffende cursus. Betaal je via bankoverschrijving, dan wordt toegang geactiveerd, zodra de betaling is bijgeschreven. Je wordt hiervan via e-mail op de hoogte gebracht.

Wil je een factuur ontvangen voor deelname, stuur me dan even een mailtje op mcihel@webse.nl

Aanbetaling en afrekening diensten

Voor alle diensten vraag ik een aanbetaling van 50% op het factuurbedrag. Je ontvangt de factuur voor aanvang van mijn diensten en daar komt dan ook niets meer bij. Mochten er aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan vindt overleg plaats en wordt een aparte factuur opgemaakt.

Wel een factuur, geen BTW

Sinds 2006 werk ik vanuit het buitenland en heb ik met de belastingdienst niets te maken. Ik kan en mag daarom geen BTW doorbereken. Op de factuur staat om die reden geen BTW vermeld.

Bankgegevens

Betalingen kun je overmaken op mijn Nederlandse bankrekening:

ABNAMRO Bank
605544395
t.n.v. MN.Minnebreuker
Schiedam

Postadres

Als digital nomad reis ik van land naar land. Ik heb in elk stadje wel een schatje, maar dat zijn slechts tijdelijke woonadressen. Brieven dienen digitaal te worden verstuurd  naar michel@webse.nl en zullen ook digitaal worden beantwoord. Verjaardagskaartjes, kerstpakketten en andere relatiegeschenken kunnen worden verstuurd naar het adres dat op de factuur vermeld staat.

Liever een klant voor het leven, dan voor even!

En daarom help ik je graag op weg, zonder dat er gelijk een factuur aan vastgeplakt zit. Iets dat voor jou een uur duurt en ik in 3 minuten gedaan kan hebben, voer ik graag even voor je uit. Stuur me een mailtje op michel@webse.nl of maak een supportticket aan.