Oorzaak…

De oorzaak van maar liefst 96% van alle gehackte websites ligt bij de beheerders van de website zelf.  Door onvoldoende of zelfs helemaal geen onderhoud uit te voeren, wordt je website een makkelijke prooi voor hackers en automatische scripts die zich toegang tot je website verschaffen.

Gevolg…

Wanneer een website is gehackt, worden vaak verborgen links of advertenties naar andere websites geplaatst of wordt je website gebruikt voor het versturen van spam. Gevolg: je website verdwijnt deels of geheel uit zoekmachines, wordt minder goed toegankelijk vor bezoekers en in het ergste geval is je website helemaal niet meer te bereiken.

ACTIVE supportabonnement afsluiten – Voor het updaten van je WordPress of Joomla website, kun je een ACTIVE supportabonnement afsluiten. dit kost € 120,- per jaar en hierbij heb je de garantie dat je website altijd snel, veilig en up-to-dat is!

UPDATES & ONDERHOUD UITBESTEDEN

Het onderhouden van je Joomla of WordPresswebsite is niet al te ingewikkeld, maar kost wel wat tijd. Voor mensen die deze tijd anders willen benutten is en ACTIVE supportabonnement een ideale en voordelige oplossing.

Tijdbesparend & effectief onderhoud!

  • Maandelijkse update & controle WordPress of Joomla;
  • Updates van alle extensies & plugins binnen het CMS;
  • Kleine aanpassingen & implementaties;
  • 24-uur supportdienst;
  • 6 maanden gratis Premium-lidmaatschap;
  • Altijd iemand achter de hand die uw website kent!

Voorkom onnodig gedoe!

Besteed het onderhoud van je CMS en alle bijbehorende extensies uit aan een specialist met meer dan 9 jaar ervaring.  Naast het onderhouden van je website en bijbehorende plugins, wordt er een maandelijkse back-up gemaakt en heb je altijd iemand achter de hand waar je terecht kunt met al je vragen.

UPDATES

Updaten van je CMS, en bijbehorende extensies en plugins

MIGRATIES

Van oud naar nieuw & van Joomla naar WordPress (en vice versa)

RESTYLEN

Een compleet nieuwe look of een verbeterde opbouw van je website.

ACTIVE SUPPORT

Maandelijks onderhoud + altijd iemand achter de hand