Snel, Veilig & Simpel!

Een goede server, ingericht om optimaal gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden van WordPress en Joomla. Een pakket, zonder beperkingen en geen limieten op webruimte, databases en e-mailadressen.

Een makkelijk beheerpaneel waar u zelf (of met support) alle benodigde handelingen kunt uitvoeren. Dát is pas echt  geoptimaliseerde webhosting voor Joomla & WordPress.

Jaarlijkse kosten

Het geoptimaliseerde hostingpakket kost € 99,- per jaar. U betaalt NIET voor het aanmaken van extra e-mailadressen, databases of extra webruimte!

Combineer uw hostingpakket met een ACTIVE supportabonnement– Een groot aantal klanten combineert hun hostingpakket met een ACTIVE supportabonnement. Hierbij besteden zij het complete onderhoud van hun website en webserver uit en zijn zij ervan verzekerd dat hun website altijd veilig, snel en up-to-date is!

JOOMLA & WORDPRESS HOSTING

Voorwaarden webhosting

Aan het gebruik van onze geoptimaliseerde servers, zijn een aantal voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden zorgen ervoor dat de kwaliteit, de snelheid en de veiligheid van zowel server als websites, kunnen worden gegarandeerd.


 • Koppeling domeinnaam
  Gebruik maken van geoptimaliseerde webhosting, is alleen mogelijk wanneer uw domeinnaam is geregistreerd bij WEBSE of naar ons wordt verhuisd.
 • Up-to-date CMS
  Uw website dient up-to-date te zijn en te blijven. Is dit niet het geval, dan kan uw website voordat u deze naar ons verhuisd, van de nodige updates worden voorzien.
 • Fair use policy
  Er zijn geen limieten vastgesteld voor het gebruik van de webruimte of bandbreedte. Hierbij wordt een fair-use-policy gehanteerd dat uitgaat van evenwichtig gebruik van de server door alle gebruikers. Websites die onevenedig gebruik maken van de servercapaciteiten, zoals bijvoorbeeld streaming video websites, zijn niet toegestaan op deze geoptimaliseerde servers. U kunt hiervoor een apart pakket met vooraf bepaalde schijfruimte huren.
 • Uitgesloten websites
  Erotische websites, websites die aanzetten tot geweld, haat of andere misdrijven, link-directories, casino- of gokgerelateerde websites zijn niet toegestaaan op onze geoptimaliseerde servers.

Een goede server nodig?

Maak gebruik van onze WordPress en Joomla geoptimaliseerde servers. Vul onderstaand formulier in en stuur een link mee naar uw huidige website. Wij nemen dan binnen 24 uur (en vaak sneller) via e-mail contact met u op.

Wilt u dat wij uw website voor u verhuizen naar onze server, dan is dit mogelijk. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.