Teksten die gevonden worden!

Webteksten die prettig lezen, makkelijk te begrijpen zijn en hoog in de zoekresultaten worden geïndexeerd. Geen overdadig gebruik van (gerelateerde) keywords en goede, unieke teksten waar uw bezoekers mee uit de voeten kunnen. Dát zijn de belangijkste kenmerken van een goede webtekst!

Zoveel om rekening mee te houden

Tektsen op je website dienen een bepaald doel. Naast het informeren van je bezoekers, moeten ze uitnodigend genoeg zijn om jhen aan te zetten tot een bepaalde actie: inschrijven voor een nieuwsbrief, een offerte aanvragen of besluiten een van je producten of diensten af te nemen.

Content marketing – WEBSE schrijft duidelijke en makkelijk te begrijpen teksten. Hierbij worden belangrijke keywords en gerelateerde keywords op een natuurlijke manier verwerkt in de tekst. Teksten die door zoekmachines makkelijk en snel geindexeerd worden en  daarmee de vindbaarheid van je pagina’s vergroten.

WEBTEKSTEN LATEN SCHRIJVEN

Bij het laten schrijven van een webtekst, spreken we met elkaar af welke keywords belangrijk zijn en wat de kern van de tekst moet worden. Verder moet duidelijk worden welke reactie of actie u van uw bezoekers verwacht bij het lezen van de tekst.

 • Onderwerp, tekstlengte en inhoud afstemmen
  Soms heeft een lezer aan een paar woorden genoeg om tot actie over te gaan en soms heeft een tekst gewoon wat meer woorden nodg. Voordat we gaan schrijven moet duidelijk zijn met welk doel de tekst wordt gescheven.
 • Keywords en gerelateerde keywords
  Keywords zorgen ervoor dat ook zoekmachies begrijpen waar een tekst over gaat. Gerelateerde keywords spelen hierbij een belangrijke rol. Samen bepalen we op welke keywords een webpagina gevonden moet worden en welke gerelateerde kerywords hierbij het best gebruikt kunnen worden.
 • Tekst schrijven
  Wanneer de kaders duidelijk zijn, wordt begonnen met het schrijven of herschrijven van  de tekst. Indien verduielijking van jouw kant nodig is, zal er gelijk even contact worden opgenomen. wanneer de tekst klaar is, overleggen we deze en kun je eventuele aanpassinegn doorgeven.
 • Teksten plaatsen
  Het verwerken van de teksten, inclusief eventuele afbeeldingen kan desgewenst voor u verzorgd worden.

Teksten laten (her)schrijven?

Een goede tekst kan uw website een enorme stulance geven. Bezoekers zijn sneller geneigd over te gaan tot het aankopen van producten of afnemen van diensten en goede webteksten worden sneller en beter geïndexeerd in zoekmachines!

Offerte aanvragen

GEVONDEN WORDEN

Website optimalisatie voor een nog betere vindbaarheid

WEBTEKSTEN

Geoptimaliseerde webteksten die aanzetten tot actie.

SEO-CHECK

Ontdek de sterke en zwakke punten binnen je websites

KEYWORD-ANALYSE

Uitgebreide zoekwoordenonderzoek voor betere Google positionering.