Website optimalisatie

Ook zo dol op websites waar makkeljk te navigeren is, pagina’s snel laden en waar je met een blik direct weet wat er allemaal te beleven valt? Een goed geoptimaliseerde website trekt niet alleen meer bezoekers via zoekmachines, maar zet deze bezoekers effectief om in terugkerende lezers en vaste klanten.

Hoe optimaliseren?

Het optimaliseren van een website is geen kwestie van een paar keywords verwerken in lekker leesbare teksten. Optimaliseren is een compleet proces, waarbij zowel de technische, optische als inhoudelijk aspecten van je website onder handen worden genomen.  Een goed geoptimaliseerde website is voorzien van snelle, zoekmachinevriendelijke webteksten, een eenvoudige structuur en duidelijke funnels.

Totaalaanpak – Bij het optimaliseren van je website, worden alle aspecten die belangrijk zijn voor zowel je bezoekers als zoekmachines, onder de loep genomen.  Denk hierbij aan het optimaliseren van content, kopteksten, pagina URL’s, en afbeeldingen. Ook de snelheid, veiligheid en de structuur van je website wordt bekeken en waar nodig geoptimaliseerd.

WEBSITE OPTIMALISATIE

Werkzaamheden Optimalisatie

Je website beter toegankelijk maken voor zowel je bezoekers als zoekmachines is een uitgebreid proces. In de praktijk vinden werkzaamheden verspreid over een aantal maanden plaats.

 • Content marketing
  Teksten worden onder de loep genomen en waar nodig verbeterd. Een zoekwoordenonderzoek kan onderdeel zijn van het proces om vast te stellen op welke woorden of woordgroepen bepaalde pagina gevonden zouden moeten worden.
 • Website structuur
  Een duidelijke, logische opbouw van je website, waarbij bezoekers snel bij de door hun gewenste content komen.
 • Afbeeldingen
  Meer is vaak minder en dat geldt zeker voor het gebruik van afbeeldingen. Een enkel afbeelding op de juiste plaats, is vaak veel effectiever dan een pagina vol met foto’s en afbeeldingen. Verder wordt ervoor gezorgd dat afbeeldingen op het juiste formaat worden weergegeven en van de juiste alt-teksten worden voorzien.
 • Vindbaarheid vergroten
  Google speelt een grote rol tijdens het optimalisatieproces. Via verschillende analyses wordt de vindbarheid van de website als geheel en individuele pagina’s verbeterd.

Een beter vindbare website?

Wordt het tijd om ook uw website te optimaliseren en daarmee de klantvriendelijkheid en vindbaarheid in zoekmachines te vergroten? Beschrijf uw wensen en stuur even de link van uw website mee.

Informatie aanvragen

GEVONDEN WORDEN

Website optimalisatie voor een nog betere vindbaarheid

WEBTEKSTEN

Geoptimaliseerde webteksten die aanzetten tot actie.

SEO-CHECK

Ontdek de sterke en zwakke punten binnen je websites

KEYWORD-ANALYSE

Uitgebreide zoekwoordenonderzoek voor betere Google positionering.